Előadás

Kiút a stresszcsapdából Enneagrammal

Ki ne szeretne kiszabadulni a stressz csapdáiból? Az Enneagram páratlanul gyakorlatias önismereti rendszer. De nem csak önmagunk “működését” ismerhetjük meg általa, hanem másokét is. Ki mire “ugrik”, mitől fordul ki önmagától – kiből mit hoz ki a stressz, vagy akár a szerelem? Ki hogy reagál, ha egy ügy megérinti a szívét? És mi magunk mit tegyünk, hogy kikeveredjünk az ismétlődő csapdákból? Mik a jellegzetes “csalétkek”?

Minden karaktertípusnak megvan a maga sajátos spirituális útja is a felemelkedéshez, az egységhez és a lelki békéhez. Ha volt már, hogy nem értetted, mitől lustul el egy férj házasság után… miért kezdenek bizonyos háziasszonyok idegesítő, kényszeres hemzsegésbe, ha vendéget várnak… miért fontosabb valakinek a látványos önpusztítás, mint a csendes, de eredményes élet, miért hősködik, vagy miért okoskodik, amikor pedig a szívével kéne látnia: ezek mind-mind jellegzetes karakter-reakciók. Az út nyitva áll, akár a széthullás, akár a magasba emelkedés felé: rajtunk áll, melyiket választjuk! Az Enneagram rendszere pedig térképet és iránytűt ad ezekhez az utakhoz.

 

Enneagram – kiút a stresszcsapdából Live betekintő. Live teljes előadást tervezünk júni 13-án, lájkold, ha jönnél személyesen, tegyél egy gifet, ha online néznéd!

Közzétette: Halász Alexandra – 2019. május 19., vasárnap

Halász Alexandra

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36 30 476 8866